Junior Architect

MARTA GUIXÉ ARMENGOL

Graduada al 2018 a la ESARQ_UIC, School of Architecture, Escola Superior d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya.
Va participar en el workshop BCN Re.Set amb l’estudi suís Urban Think Tank i la Universitat ETH de Zürich l’any 2014 amb construcció d’un projecte efímer a Barcelona. Al 2014 va treballar a Andorra al despatx d’arquitectura Ginjaume, realitzant el projecte del Refugi de l’Illa.
Durant l’any 2016 va treballar a Barcelona al despatx d’arquitectura i interiorisme Bonba Studio. El mateix any 2016 va guanyar el primer premi al concurs Urban Plunge Barcelona, amb el projecte Floating water comisionat per el Roca Barcelona Gallery.
Al 2018 va estar treballant i formant part de l’equip de Càtedra i investigació CEIM, de l’edificació industrialitzada i Medi Ambient al despatx d’arquitectura i Pich Architects, a Barcelona.
Com a projecte final de carrera, va presentar al Musesu Marítim de Barcelona una proposta d’un nou port marítim verd per connectar i millorar el front marítim de la ciutat condal.
Al 2018 entra a formar part de l’equip de DATA arquitectura.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com