ECC

L’encarreg forma part de l’embelliment dels entorns de l’edifici TheCloud, concurs convocat pel Govern d’Andorra que vam guanyar l’any 2014 junt amb el despatx MIASarquitectues i que en l’actualitat només executen l’espai públic dels entorns de la parcel·la.

Aquests entorns s’han convertit en una plaça amb qualitats sòlides com seure, mirar, jugar i descansar. Es tracta d’una intervenció de mida mitjana, situada al costat de l’eix principal com és l’Avinguda Meritxell, d’ús quotidià.

El punt de partida per a l’espai ha estat convertir en zona de vianants tots aquests carrers, amb un material conegut al país com és el granit. D’aquest material hem volgut treure el màxim profit i la gran catifa de granit s’ha manipulat formant una variació lúdica de formes geomètriques en el paviment. Bancs dissenyats especificament, arbres de fulla perenne i una nova
il.luminació son els elements que que fan gaudir als visitants d’un nou espai lliure d’us public dins de la densa trama urbana d’Andorra la Vella.

Tipologia

Concurs Espai Public (Plaça)

Surperficie

7.000 m2

Promotor

Comú Andorra la Vella

Col.laboradors

Ivan Rossell (R3e)

Estat

1r Premi - En construcció

Situació

Andorra la vella, Andorra
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com