LOP

Ens trobem amb una parcel·la de forma triangular amb una forta pendent, delimitada per dos carrers i la parcel.la veïna i desde on es gaudeix d’unes vistes meravelloses cap a les muntanyes del Principat. El projecte tracta d’elevar-se per gaudir d’aquestes vistes i pretent preservar al màxim les característiques naturals del lloc. En aquest sentit, l’objectiu era concentrar l’ocupació, tant en termes de serveis com de dormitoris, que s’ubiquen en un sol bloc de dos pisos per sobre de la cota jardí i ubicar sota d’aquest jardí la planta de l’aparcament.

Els serveis es van situar a la planta baixa per poder estar acompanyats en tot moment del jardí i la natura i les habitacions principals es van condensar a la Planta Primera, dues suites amb terrasses privades. Un sostre de fusta amb plans inclinats de pissara i obertures puntuals per a il·luminació natural, cobreix tota la superfície de l’habitatge.

L’habitatge unifamiliar busca la privacitat i alhora enfortir el vincle entre la casa, la natura i les vistes naturals que s’ens presenta del Principat.

Tipologia

Habitatge Unifamiliar

Surperficie

800m2

Promotor

Privat

Col.laboradors

Ivan Rossell (R3e), BEAL enginyers

Estat

Finalitzat

Situació

La Massana. Andorra
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com