RHC

De la mateixa manera que evoluciona i canvia la manera de viatjar, els dissenys i espais dels hotels també.
Així queda plasmat en la reforma de l’interior de l’hotel Les Closes, atorgant una major importància a les zones comunes, fentles més àmplies, multifuncionals i intel·ligents.

La primera impressió és la que compta. És per aquest motiu que en el projecte d’interiorisme de l’Hotel Les Closes, amb un marcat disseny urbà, modern i funcional, ha sigut tant important cuidar amb detall el disseny i la distribució de la recepció. D’aquesta
manera, l’àrea del lobby es reinventa i adquireix un pes més important, convertint-se en un espai polivalent que aglutina altres àrees en les quals els hostes interactuen amb una major llibertat i en el qual passen més temps durant la seva estada.
Aquesta voluntat d’obtenir un espai més dinàmic, polivalent i actual s’estira fins la plaça exterior, de manera que la continuïtat dels espais i recorreguts entre l’interior i l’exterior sigui més fluïda, aportant un nou espai a l’hotel, com és la terrassa i placeta que connecta amb l’Avinguda Carlemany.

La recepció deixa de ser un lloc de pas i es transforma en un espai socialitzador
El vestíbul de l’entrada es converteixen en espai dinàmic amb múltiples utilitats, adquirint una importància major on es propicia la socialització: la recepció de l’hotel ha deixat de ser un lloc de pas i es converteix en una àrea que adquireix un valor experiencial.
La necessitat de convertir-ho en una zona que permeti aquestes trobades socials es respon amb un mobiliari que ofereix comoditat i funcionalitat i es transforma en una estada més càlida i acollidora. El mobiliari escollit pel projectista vol que representi la voluntat d’evolució de l’establiment, remarcant la imatge d’un espai contemporani però amb unes arrels sòlides i fermes.

Aquest fet també es vol remarcar en el projecte incorporant la fusta i la vegetació en el projecte. La vegetació interior té un important simbolisme en un entorn de muntanya com Andorra, i es contraposa amb la contemporaneïtat del mobiliari. D’aquesta manera, es transforma en un espai més versàtil que permet a l’hoste abandonar la seva habitació per fer ús de les àrees comunes, perfectament condicionades per a realitzar qualsevol altra activitat.

Tipologia

Interiorisme - Espai Public

Surperficie

1.500 m2

Promotor

Privat

Col.laboradors

Ivan Rossell (R3e)

Estat

Finalitzat

Situació

Escaldes Engordany. Andorra
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com