ATH

L’edifici The Cloud és el resultat del 1er premi enmarcat dins un concurs nacional d’Arquitectura promogut per Andorra Telecom
Aquest projecte es concep des del despatx d’arquitectura mitjançant la recerca d’ un edifici singular i complex que engloba multiplicitat de punts amb la principal intenció de posicionar Andorra com a referència de país punter en l’àmbit de la tecnologia i el món digital. The Cloud vol ser una referència en termes d’innovació arquitectònica i de la mateixa manera pretén ser el desig de canvi i progrés del país.

L’edifici The Cloud no és només una forma, la característica principal de l’edifici és la concepció des del punt de vista tecnològic tan a nivell de façana com a nivell de programa.
El nou edifici inclou diferents programes dins del seu volum únic. Es preveuen despatxos per ubicar les seus de les empreses més punteres del moment, nous conceptes de comerços, projectes pilot de botigues relacionades amb el nou comerç digital, hologrames, i tot d’espais relacionats a explotar el món de la revolució digital.

Amb una forma propera a un cercle, suspesa a l’aire, surt de la planta baixa i genera l’espai públic a la seva part davantera i posterior. Un gran espai públic cobert organitza els diferents programes, tant funcionals com espacials que es desenvolupant en la plaça i en una cota inferior, es troba l’àrea destinada a la restauració i al comercial.
A la planta baixa, l’edifici allibera el seu espai immediat i el cedeix a la ciutat. Això representa un dels fets més importants de l’edifici en relació amb la ciutat ja que cedeix gran part de la planta baixa a ús públic de lliure gaudir pel ciutadà.

Tipologia

Concurs Internacional

Surperficie

15.000 m2

Promotor

Privat - Andorra Telecom

Col.laboradors

Mias Arquitectes, Ivan Rossell (R3e), BAC engineering, PGI engineering

Estat

1er Premi

Situació

Andorra la Vella. Andorra
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com