WE CUBE

Què passaria si l’espai de treball fos flexible, acollidor i sostenible?
Es proposa un edifici basat en una optimització i efi ciència des del procés de projecte fins al seu ús final i manteniment, incorporant sistemes de sostenibilitat i efi ciència energètica, flexibilització d’espais privats i amplitud d’espais comuns en tot l’edifici, adaptats a les noves tendències de treball de la societat.
L’arquitectura és l’art i ciència de planificar els escenaris on es desenvolupa la vida. És en base a aquest desenvolupament que ha evolucionat al llarg del temps tant la manera de viure els espais com de construir-los.
Des dels elements més primaris, palès en els jaciments arqueològics – com el Jaciment arqueològic de la Margineda a Andorra la Vella – fins als sistemes més avançats i tecnològics, tenint com a premissa la sostenibilitat, l’eficiència energètica i la reducció de l’empremta ecològica de les nostres accions. El moment actual, està evolucionant cap a un model de canvi, de transversalitat i interacció entre tots els agents, així com de fl exibilitat i obertura, amb un gran component tècnic i tecnològic, on la sostenibilitat i l’eficiència energètica són un component principal en qualsevol desenvolupament urbanístic.
En base a aquests criteris es desenvolupa aquest projecte. És un projecte de principis simples, modulars, que en funció del seu creixement es va desenvolupant, com si d’una cèl·lula es tractés, que amb la seva unió, multiplicació i mutació forma part d’un sistema.

Tipologia

Edifici d'oficines

Surperficie

10.100 m2

Promotor

Privat

Col.laboradors

PGI Engineering, BEAL AEC, XMADE Studio, CBRE, Anoche Il·luminació

Estat

2n Premi

Situació

Andorra la Vella, Andorra.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com