XLS

Ens trobem amb quatre parcel·les amb una forta pendent desde on es gaudeix d’unes vistes meravelloses de la parroquia d’Escaldes i Andorra. El projecte tracta d’elevar-se per gaudir d’aquestes vistes i pretent preservar al màxim les característiques naturals del lloc. En aquest sentit, l’objectiu era concentrar l’ocupació, tant en termes de serveis com de dormitoris, que s’ubiquen en un sol bloc de dos pisos per sobre de la cota jardí i ubicar sota d’aquest jardí la planta de l’aparcament.

Els serveis es van situar a la planta Primera per poder estar acompanyats en tot moment del jardí i la natura i les habitacions principals es van condensar a la Planta Baixa, dues suites amb terrasses privades. Un sostre de fusta amb plans inclinats de pissara i obertures puntuals per a il·luminació natural, cobreix tota la superfície de l’habitatge.

L’habitatge unifamiliar busca la privacitat i alhora enfortir el vincle entre la casa, la natura i les vistes naturals que s’ens presenta del Principat.

Tipologia

Habitatge unifamiliar

Surperficie

2400m2

Promotor

Privat

Col.laboradors

BEAL enginyers, BAC consultors instal.lacions

Estat

En construcció

Situació

Escaldes-Engordany, Andorra
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com