Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

ADV 119 Hotel les Closes

DISSENY URBÀ, MODERN I FUNCIONAL

De la mateixa manera que evoluciona i canvia la manera de viatjar, els dissenys i espais dels hotels també.
Així queda plasmat en la reforma de l’interior de l’hotel Les Closes, atorgant una major importància a les zones comunes, fentles més àmplies, multifuncionals i intel·ligents.

La primera impressió és la que compta.
És per aquest motiu que en el projecte d’interiorisme de l’Hotel Les Closes, amb un marcat disseny urbà, modern i funcional, ha sigut tant important cuidar amb detall el disseny i la distribució de la recepció. D’aquesta manera, l’àrea del lobby es reinventa i adquireix un pes més important, convertint-se en un espai polivalent que aglutina altres àrees en les quals
els hostes interactuen amb una major llibertat i en el qual passen més temps durant la seva estada.
Aquesta voluntat d’obtenir un espai més dinàmic, polivalent i actual s’estira fins la plaça exterior, de manera que la continuïtat dels espais i recorreguts entre l’interior i l’exterior sigui
més fluïda, aportant un nou espai a l’hotel, com és la terrassa i placeta que connecta amb l’Avinguda Carlemany.

La recepció deixa de ser un lloc de pas i es transforma en un espai socialitzador El vestíbul de l’entrada es converteixen en espai dinàmic amb múltiples utilitats, adquirint una importància major on es propicia la socialització: la recepció de l’hotel ha deixat de ser un lloc de pas i es converteix en una àrea que adquireix un valor experiencial.
La necessitat de convertir-ho en una zona que permeti aquestes trobades socials es respon amb un mobiliari que ofereix comoditat i funcionalitat i es transforma en una estada més
càlida i acollidora. El mobiliari escollit pel projectista vol que representi la voluntat d’evolució de l’establiment, remarcant la imatge d’un espai contemporani però amb unes arrels sòlides
i fermes.
Aquest fet també es vol remarcar en el projecte incorporant la fusta i la vegetació en el projecte. La vegetació interior té un important simbolisme en un entorn de muntanya com Andorra, i es contraposa amb la contemporaneïtat del mobiliari.
D’aquesta manera, es transforma en un espai més versàtil que permet a l’hoste abandonar la seva habitació per fer ús de les àrees comunes, perfectament condicionades per a realitzar
qualsevol altra activitat.

L’hoste té una especial importància, però la creació d’aquests nous espais també estan pensats per ser un centre de trobada per a la gent que no estigui allotjada a l’establiment, podent gaudir d’un entorn agradable, contemporani, discret i elegant per les seves trobades.
Mitjançant una selecció cuidada de materials, mobiliari del mateix estil i teixits d’alta gamma a totes les estàncies comunes, ceràmica, textures i colors suaus i neutres, a més de la  utilització de la mateixa fusta als armaris i parets, s’aconsegueix una uniformitat i continuïtat als diferents espais comuns.

Unificació entre els espais interiors i els exteriors. La reforma de la terrassa exterior s’ha adequat com a annex al seus restaurants, seguint amb l’estil urbà, i ofereix un espai alternatiu per als àpats o prendre una copa. Per al terra de la plaça s’ha utilitzat un paviment especial de llambordes, amb forma d’espiga i bicolor que dóna dinamisme al conjunt i convida a entrar als
vianants de l’Avinguda Carlemany.

Context

Publicació

11/03/2020

Situació

HOTEL LES CLOSES · ESCALDES-ENGORDANY

Redacció

TEXT: REDACCIÓ I DATA ARQUITECTURA · FOTOS: ÒSCAR LLAURADÓ
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com