Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

ADV 120 CENTRE DE FISIO PREVENCIÓ

BENESTAR DE LES PERSONES

L’objectiu d’aquesta remodelació era aconseguir un centre de fisioteràpia d’estil contemporani, però que pogués perdurar en el temps.
Un espai únic que aculli al visitant i que el client tingui ganes de repetir, no només pel servei, sinó per la qualitat de l’espai i de les persones implicades en el projecte de Benestar.

El disseny és fonamental per a la creació d’aquest espai. Els materials són els que donen lloc a la calidesa de l’entorn en el qué es troba l’usuari.
Permet generar una sensació de confort i seguretat, clau per a la millora dels pacients Busquem amb el projecte la utilització de materials nobles, propers, com la fusta i la llum. Les transparències que es deixen entreveure a través de les lames de fusta dels tancaments interiors, doten el centre d’espais de benestar i intimitat, plens de claredat i llum.
La distribució interior s’aconsegueix des d’un espai central, ampli i càlid que dona lloc a una sala diàfana. És també lloc de pas i circulació que permet l‘accés a totes les estances;
on cadascuna té la privacitat que necessita l’usuari, oferint espais reservats òptims per a la prevenció personal de l’usuari i la seva recuperació.

Generant aquest espai principal i les diverses sales que l’engloben, vam aconseguir així fomentar tot el conjunt del Centre com un espai únic per al benestar de les persones.

Context

Publicació

29/04/2020

Situació

CENTRE FISIO PREVENCIÓ · ANDORRA LA VELLA

Redacció

TEXT: REDACCIÓ I DATA ARQUITECTURA · FOTOS: JOAN GUILLAMAT I ADV
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com